Omhoog
SBS Jazz
Jazztival
Kleine Projecten
Website

 

Website

Plezier

Met veel plezier heb ik deze website gemaakt, ook een heel projekt! Ooit begonnen, jaren geleden, dit in Frontpage in elkaar te zetten op een verloren vrijdagje. Later kon ik niet meer uploaden in Frontpage, maar met andere ftp programmaatjes ging dat nog wel. Later ook niet meer, ik ging van Demon naar XS4all en dat maakte het allemaal nog ingewikkelder. Begin 2009 gaf ik de moed op, maar gelukkig was de agenda embedded van mijn google agenda. Dus die bleef wel up to date!

Programmatuur

In februari 2013, een slappe tijd, leek het me een goed moment om de draad weer op te pakken. Als je weinig werk hebt kan je maar beter een goede site hebben! Helemaal opnieuw beginnen of verder gaan met wat ik had was de keuze. Het werd het laatste. Eerst gewoon in een kladblok met pure html. Later vond ik een programmaatje "Smultron". Het voordeel hiervan was dat verschillende codes verschillende kleurtjes kregen, dat werkt wat overzichtelijker. In HTML heb je lekker alle regie in handen.

Logo's

Dat trompet logootje had ik al, en nu bedacht ik iets met pianotoetsen. Idee uitgevoerd, zelf fotootjes gemaakt met m'n mobiel. Maar ja, hoe hou je die pianotoets naar beneden zonder vinger, en meer van dat soort hobbels ( zie foto (ijzeren vleugeltje is m'n statief!)). Nu was ik los en moest er ineens nog veel meer:
Piano Opstelling - Geluid bij de toetsen
- You Tube filmpjes
- Leuke diashows (Taco)
- Contact formulier
- Leuke discografie (voor later als ik veel cd's heb gemaakt)
- Afgeschermde pagina's voor oefenbestandjes
- Een mooie "footer"
- Met logootjes
- En facebook "like" (toch wel gedaan hoop ik?)

Nieuw!

Nieuwe layout ging 20 maart 2013 de lucht in. Apetrots dat het allemaal gelukt is. Toch moet er nog heel wat gebeuren; hij is nog te zwaar en de teksten zijn vaak summier of niet goed. Hier ga ik lekker mee aan de gang in verloren uurtjes. Heb je er een opmerking over? Tips, spelfouten, kleuradvies? Ik zou het fijn vinden als je het me laat weten via het contactformulier (En dat werkt ook nog!!).

 
marge rechts

start logo

nieuws logo agenda logo email logo facebook logo twitter logo linked in logo

Start
SPELEN

Burn Brigade
Soul d'Light
Dizzy Man's Band
Soulmen's Party
Jankan
LosBandos
Klezmerantics
Jan de Pianoman
SPELEN

Mojito del Son
Reverend Moses
& his Soul Disciples

The Borrle Boys
Dela Fosse Joint
Jan & Alleman
Overige overige
SCHRIJVEN

Compositie
Arrangeren
Lied op Maat
Musical
Geluidswerken
LEREN & DOEN

Workshops
Bandcoaching
Remix
Apart
Work-Session
PROJECTEN

SBSJazz
Jazztival
Kleine Projecten
Website
NIEUWS
AGENDA
CONTACT
PERSOON


Biografie
Discografie
CV & VAR
Gespeeld met
Start