Omhoog
Burn Brigade Bigband
Soul d' Light
Dizzy Man's Band
Soulmen's Party
Jankan
LosBandos
Klezmerantics
Jan de Pianoman
Andere Bands

 

Klezmerantics

In het voorjaar van 1993 met Teake Ettema naar de "nationale basdag". Er zou een lint van bassisten spelen op de Amsterdamse Zeedijk. Geen bassist te bekennen vanwege regenachtig weer, dus doken we café "De Meester" in. Daar was Quido Put net begonnen aan zijn tweewekelijkse klezmersessie met als hoofdband "the Klezmerantics". Mijn dag was goed!

Meester

Daarna ben ik een tijdlang om de week naar café "De Meester" afgereisd en om me te verdiepen in de joods/oosteuropese stijl Klezmer. Ik werd opgenomen in The Klezmerantics, en speelde op allerlei gelegeheden met deze akoestische band. Echt joodse feesten (bar mitswa) maar ook steeds meer op niet joodse gelegeheden. Ook regelmatig in België en Duitsland.

Flexibel

Tegenwoordig is de Klezmerantics een flexibele band geworden. The Klezmerantics kan als duo, trio, kwartet, kwintet of sextet geboekt worden. Bandleider Quido Put kan kiezen uit een poule van niet de minste muzikanten die het hele repertoire beheersen. Zo speelt hij graag met Sander Hoving, Evgeny Suvorkin ,Henk Meulenbelt, Don Munzer, Chris Teunissen, Teake Ettema en Wouter Popma

Feest!

De bezetting blijft altijd weer een verrassing, maar de Klezmerantics' vaste waarde Quido Put zorgt er elke keer weer voor dat zijn uitspraak, een feest maken is een feest hebben, uitkomt!

marge rechts

start logo

nieuws logo agenda logo email logo facebook logo twitter logo linked in logo

Start
SPELEN

Burn Brigade
Soul d'Light
Dizzy Man's Band
Soulmen's Party
Jankan
LosBandos
Klezmerantics
Jan de Pianoman
SPELEN

Mojito del Son
Reverend Moses
& his Soul Disciples

The Borrle Boys
Dela Fosse Joint
Jan & Alleman
Overige overige
SCHRIJVEN

Compositie
Arrangeren
Lied op Maat
Musical
Geluidswerken
LEREN & DOEN

Workshops
Bandcoaching
Remix
Apart
Work-Session
PROJECTEN

SBSJazz
Jazztival
Kleine Projecten
Website
NIEUWS
AGENDA
CONTACT
PERSOON


Biografie
Discografie
CV & VAR
Gespeeld met
Start