Omhoog
Mojito del Son
Reverend Moses
De Borrel Boys
DelaFosse Joint
Jan & Alleman
Andere Bands


Overige Bands en Orkesten

Er zijn aantal bandjes en projecten waar ik niet regelmatig mee speel, maar die zeker het vermelden waard zijn. Ze zijn overigens zo weer speelklaar om een mooi optreden te verzorgen. Ook is in deze categorie de diversiteit groot.

Een swingende Salsaband als Mojito del Son, Groovy Tunes met Reverend Moses & his Soul Disciples, Heerlijke muziek voor bij de borrel met The Borrle Boys, of de prachtigste arrangementen over mooie jazz songs met Dela Fosse Joint met jane de la Fosse (foto), maar ook het akoestische trio Jan & Alleman dat eigenlijk heel regelmatig speelt (eens in de 2 jaar).

Omdat de week nu eenmaal maar 7 dagen heeft is het bijna onmogelijk alle formaties actief in de markt houden. Toch heeft elke groep zo'n solide fundament dat ze zo weer inzetbaar zijn. Mede door de professionaliteit van de muzikanten kan er zo weer worden opgetreden.

Op de toetsen links meer informatie over iedere band. Ook op deze pagina's informatie met veel foto's en (zelfstartende) muziekfiles. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en zou je een van deze leuke bands willen boeken? Ga naar het contact formulier en we maken het in orde.

 
marge rechts

start logo

nieuws logo agenda logo email logo facebook logo twitter logo linked in logo

Start
SPELEN

Burn Brigade
Soul d'Light
Dizzy Man's Band
Soulmen's Party
Jankan
LosBandos
Klezmerantics
Jan de Pianoman
SPELEN

Mojito del Son
Reverend Moses
& his Soul Disciples

The Borrle Boys
Dela Fosse Joint
Jan & Alleman
Overige overige
SCHRIJVEN

Compositie
Arrangeren
Lied op Maat
Musical
Geluidswerken
LEREN & DOEN

Workshops
Bandcoaching
Remix
Apart
Work-Session
PROJECTEN

SBSJazz
Jazztival
Kleine Projecten
Website
NIEUWS
AGENDA
CONTACT
PERSOON


Biografie
Discografie
CV & VAR
Gespeeld met
Start