Lied op Maat

 

Bij de familie Doedens is het een goed gebruik om bij speciale gelegenheden als een bruiloft, een verjaardag maar ook een begrafenis een lied te zingen. Meestal is er een leuke tekst bij een bestaande melodie gemaakt. Maar een nieuw lied met uiteraard een toepasselijke tekst heeft veel meer impact en is een blijvende herinnering.

Jaike zingt Brluiloftslied

Bruid

Ik heb al heel wat bruiden begeleid op de piano die hun kersverse bruidegom toezongen op de plechtigheid of op het feest met dat lied wat ze daar zo geschikt voor vonden. Maar dat lied is nu eenmaal niet voor die bruidegom geschreven, en dat voelt toch een beetje als een tweede hands trouwjurk. Een speciaal nieuw lied zullen de mensen nooit meer vergeten.

Een mooi voorbeeld is het lied dat Jaike voor haar kersverse man Sander heeft gezongen:

  Jouw Lied - Jaike Matthijssen  

Instuderen

Andere relationele combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk. Het moet wel ingestudeerd worden. Ook kan het worden opgenomen, dan kan er een CD van gemaakt worden als herinnering.

Professionals

Ook is het mogelijk een speciaal geschreven lied te laten zingen door een professional. Van te voren opgenomen of live. Door mijn organisatorische bezigheden en jarenlange ervaring in het circuit kan ik de juiste mensen hiervoor inschakelen. Ook kan ik contact zoeken met de band die speelt op de het feest om het lied te doen in een speciale setting. Als het een professionele band is kan dit heel mooi uitpakken.

marge rechts Jan Doedens 06-49622926
Affiche 1

start logo

nieuws logo agenda logo email logo facebook logo twitter logo linked in logo
SPELEN

Burn Brigade

LosBandos
Klezmerantics
Jan de Pianoman
SPELEN

Mojito del Son
Reverend Moses
& his Soul Disciples

The Borrle Boys
Dela Fosse Joint
Jan & Alleman
Overige overige
SCHRIJVEN

Compositie
Arrangeren
Lied op Maat
Musical
Geluidswerken
LEREN & DOEN

Workshops
Bandcoaching
Pianoles
Trompetles
Improvisatie
Tarieven
PROJECTEN

Sing In
SBSJazz
Jazztival
Work Session
Website
NIEUWS
AGENDA
CONTACT
PERSOON


Biografie
Discografie
CV & VAR
Gespeeld met